21 / 05 / 2018
Vacancy: Frontend Developer
Шукаємо front-end розробника з досвідом роботи не менше 1,5 років і готового до переходу на middle-рівень.
image
Напишіть, якщо відповідаєте цим вимогам

Для початку, HTML / CSS - зрозумілий вам набір букв. Ви вмієте працювати за принципом Mobile first, а Responsive - стандарт за замовчуванням. Чи використовуєте CSS API і модулі, на кшталт Flexbox, Keyframes і т.д.

Вам допоможе, якщо ви знайомі з компонентним підходом до розробки, БЕМ. Використовуваєте Pug для шаблонізаціі, працюєте з SCSS, PostCSS, і розумієте, як працювати з SVG через CSS / JS.

image
Крім цього

Ви писали код для роботи з DOM, обробників форм і подій, і вже на шляху освоєння JS версії ES6 +.

Розумієте принципи архітектури REST API. Плюс, знаєте jQuery не на словах, а на ділі.

Додатковими перевагами стануть досвід роботи з git, npm, yarn і збірки проектів через webpack, gulp і знання англійської на рівні intermediate, достатнього для читання документації і довідкових матеріалів.

image
Що пропонує Aurocraft?

Aurocraft - веб-продакшн зі світлою аурою і чистої кармою. Ось уже 5-й рік створюємо живі проекти. У нас класний офіс навпроти кінотеатру Київ, в парі хвилин від станції метро Льва Толстого.

Працюємо з ТОП-овими рекламними агентствами, розвиваємо власні проекти, а також надаємо експертизу аутсорсинговим компаніям.

Ми задали високу планку якості продукту і процесів, про це говорять клієнти і партнери. У нас зарплата вища за ринкову і додаткові проектні бонуси за продуктивність команди.

Є контакт!

Надсилайте резюме з темою I Love Frontend на welcome@aurocraft.com

Vacancy: Frontend Developer